Cheese up your fries!

Samen sterk in coronacrisis

De wereld staat op zijn kop door het coronavirus. De impact is groot en overal wordt hard gewerkt. Ook al worden we allemaal geraakt door deze crisis, samen maken we er het beste van! Voor Lebo Kaas was het ook omschakelen. We kennen uitdagingen in voorraden met een beperkte houdbaarheid en een stilliggende horecamarkt, maar bovenal staat de gezondheid van onze mensen voorop. Bijzonder hoe we dit met zijn allen oppakken.

Als familiebedrijf werken we keihard om onze zuivelproducten te blijven ontwikkelen. We hechten altijd veel waarde aan hygiëne en natuurlijk volgen ook wij de richtlijnen van het RIVM. In de productie kunnen we met aanpassingen de anderhalve meter goed waarborgen. Iedereen die thuis aan de slag kan, doet dat zoveel mogelijk. En hoewel we dus veel op afstand werken, voelen we ons meer verbonden met elkaar dan ooit. Met elkaar gaan we ervoor zorgen, dat we deze moeilijke periode overbruggen!

Wij staan open voor initiatieven en hulpvragen! Neem contact op met: Daan Hermens – Trade Marketeer – Daan@dezuivelmakers.nl of +31 (0)348 55 80 20.