Cheese up your fries!

Makers van verse kaas

Lebo Kaas is een echt familiebedrijf in het Groene Hart met een passie voor zuivel.
Wij hechten veel waarde aan ambacht, kwaliteit en maatschappelijke verantwoordelijkheid en combineren dit met innovatie en flexibiliteit.

Het bedrijf is in 1991 opgericht door Kees Lekkerkerker en wordt sinds 2014 geleid door de tweede generatie, Mariska Lekkerkerker.

Lebo Kaas staat bekend om haar uitgebreide assortiment aan verse kaasproducten. Lebo Kaas maakt, als enige in Nederland, van dagvers geleverde Hollandse weidemelk roomkaas producten. Hierdoor kunnen we kwalitatieve roomkaas-producten creëren voor verschillende doelgroepen met een uniek smaakprofiel en garanderen we maximale versheid.

Naast verse kaasproducten hebben wij ons de laatste jaren verder gespecialiseerd in verschillende kaasspecialiteiten. Door jarenlange ervaring in zuivel en onze brede technologische kennis weten wij hoe we ons kunnen onderscheiden op kwaliteit en smaak. Onze laatste innovatie is Lebo Cheezer® Een saus gemaakt met échte kaas en dat proef je! Wij zijn van origine kaasmakers en kennen, proeven, ruiken kaas als geen ander.

Klik hier voor meer informatie over Lebo Kaas

Lebo Cheezer® is een kant-en-klare saus met échte kaas en dat proef je!