Cheese up your fries!

FAQ

Heb je een vraag over Lebo Cheezer®? Hier staan antwoorden op de meest gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder.

Lebo Cheezer® is te koop bij de volgende groothandels: Bidfood, Broekhuyzen, Horesca, Makro, Sligro en Zegro.

Vind hier de artikelnummers per grossier.

 

 

Voor vragen met betrekking tot de verzending kunt u terecht bij onze logistieke partner Hageman, tel: 078-6230578. Voor inhoudelijke vragen kunt u bellen naar Lekkerkerker Food, tel: 0348-558 080

Het product kan zowel koud als warm geserveerd worden.

Het is niet nodig de kaassaus op te warmen, het is perfect voor koud gebruik.
Natuurlijk kan de saus au-bain-marie opgewarmd worden of in een pan op laag vuur verwarmd worden. Gooi het restant dan wel weg.

Advies is om het product na openen binnen 14 dagen op te maken, mits bewaard en gebruikt onder hygiënische omstandigheden. Tip: Sluit de deksel direct na gebruik en plaats terug in de koelkast. Gebruik ten alle tijden een schone lepel.

Wij adviseren je om Lebo Cheezer® na opening altijd in de koelkast te bewaren bij een max temperatuur van 7 graden Celsius.

In emmers van 3kg waarmee ongeveer 60 porties kunnen worden geserveerd.

Voor het maken van onze producten worden goede en pure ingrediënten gebruikt, zoals échte kaas. Hierdoor wordt de kwaliteit van onze producten gewaarborgd.

Als je Lebo Cheezer® vergelijkt met een mayonaise, welke 70% of meer vetgehalte bevat, dan is Lebo Cheezer® 80% minder vet dan mayonaise.

Ja, Lebo Cheezer® Cheddar is geschikt voor vegetariërs.

Nee, Lebo Cheezer® is niet geschikt voor veganisten.

Nee, Lebo Cheezer® bevat geen gluten.

Lebo Cheezer bevat het allergeen melk.

Lebo Cheezer® smaakt heerlijk bij de friet, de hamburger, hotdogs en andere snacks. Ook kan de saus gebruikt worden als dip bij nachos of als basis voor frietgerechten met verse toppings.

Bekijk onze variatietips op de pagina: Variatietips

Nee, Lebo Cheezer® is niet in de supermarkt te koop, maar uitsluitend via de grossier.

Bekijk hier het overzicht van de grossiers.

Ter promotie van Lebo Cheezer® is er een poster en counterkaart beschikbaar. Klik hier om meteen Promotiemateriaal te bestellen!

Bij een bestelling van 1 of 2 emmer(s) wordt er €6,50 verzendkosten in rekening gebracht. Bij een bestelling van 3 of meer emmers is de verzending gratis.