Cheese up your fries!

Assortiment

Als pure saus is Lebo Cheezer® heerlijk bij friet, hamburgers, hotdogs en andere snacks. Ook heerlijk voor over de nachos. En het is perfect als basis voor luxe frietgerechten met verse toppings.

De toepassing van kaassaus bij gerechten is sterk gegroeid de afgelopen jaren en wordt gebruikt voor een breed aantal toepassingen. De Lebo Cheezer® Cheddar kaassaus is een perfecte toevoeging voor gebruik over loaded fries of bij de nachos bijvoorbeeld. De kaassaus is gemaakt met échte kaas, en dat proef je!


Lebo Cheezer® Cheddar


Lebo Cheezer® Cheddar is een kant-en-klare saus gemaakt met échte Cheddar kaas.


Bekijken

Dispenser


Lebo Cheezer® Dispenser voor een gemakkelijke dosering van de Lebo Cheezer® kaassaus.


Bekijken

Zoek je naar een onderscheidende topping waar jij je gasten mee kunt verrassen? Raak je een beetje uitgekeken op de standaard frietjes met sauzen als mayonaise, curry, ketchup of pindasaus? Serveer dan eens een frietje met de overheerlijke kaastopping van Lebo Cheezer®.

In de Verenigde Staten en andere landen zie je het al langere tijd: kaassaus op de friet. In Nederland is dit nog niet zo gebruikelijk, maar deze trend waait langzaam maar zeker over! Lebo vond het daarom tijd om een nieuwe saus te introduceren: Lebo Cheezer®. Een overheerlijke saus, gemaakt met échte kaas.

Net als mayonaise kun je Lebo Cheezer® gewoon als saus over je friet doen. Het is een romige saus die je eventueel op kunt warmen. In combinatie is de kaassaus uitermate geschikt voor friet, maar er zijn natuurlijk tal van andere gerechten waarop je Lebo Cheezer® kunt gebruiken. Sterker nog: we moedigen het aan om te experimenteren met onze kaassaus.

Of je nu een ‘gewoon’ frietje Lebo Cheezer® serveert of een speciaal frietgerecht, inclusief uitjes, vlees en meer: met de kaassauzen van Lebo Cheezer® geef je een unieke, heerlijke twist aan ieder gerecht.

Lebo ontwikkelde Lebo Cheezer® specifiek voor de horeca. Met name de cafetaria’s en snackbars. Dat komt niet alleen door deze unieke toevoeging aan het sausassortiment. Lebo Cheezer® wordt namelijk ook geleverd in 3kg emmers.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van Lebo Cheezer® voor jouw horecazaak? Of heb je nog vragen over een van onze producten? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag!

Lebo Cheezer® is een kant-en-klare saus met échte kaas en dat proef je!